Skoči na glavno vsebino

Nadaljevanje šolanja na daljavo

dav

Dragi učenci, spoštovani starši,

žal naš prostor srečevanja in učenja še naslednjih 14 dni ne bodo šolske učilnice, temveč spletna učna okolja. Vlada RS je v četrtek, 12. 11. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov za področje vzgoje in izobraževanja.

Na OŠ Košana v tem trenutku z veseljem ugotavljamo, da smo vzpostavili stik na daljavo z vsemi učenci naše šole in tako znova dokazali dobro in odgovorno medsebojno sodelovanje. Zavedamo se, da je velik delež bremena preložen na vas, spoštovani starši, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.

V tem času dela na daljavo smo zaznali, da vam je tako učencem kot staršem v največjo pomoč pri delu, videokonferenčna povezava z učiteljem. Sicer pa bomo tudi v prihodnje nadaljevali z že utečenimi oblikami poučevanja preko Teamsov.

Do sedaj smo z računalniško opremo pomagali kar nekaj družinam.  V šolski kuhinji v tem času pripravljamo tudi  tople obroke za učence, ki to želijo.

Dragi učenci!  Učenje, še posebej na daljavo, zahteva veliko discipline in vztrajnosti. Bližnjic do kakovostnega znanja ni. Glavni igralci vaše zgodbe o uspehu pa ste vi sami. Sprejmite izziv, vztrajajte, poskušajte in uspelo vam bo.

Na šoli smo vam vedno na voljo, da vam pomagamo, vas spodbujamo in usmerjamo.

V upanju, da bo šola čim prej in ponovno zaživela, vas  lepo pozdravljamo.

Kolektiv OŠ Košana

(Skupno 206 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost