Skoči na glavno vsebino

Prvi šolski dan

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Poletje se počasi poslavlja, v deželi že krepko čutimo prihajajočo jesen in prišel je čas, da se učenci radovedni in radoživi vrnejo v šolske klopi. V sredo, 1. septembra 2021, pričenjamo s šolskim letom 2021/22. Že drugič tako začenjamo pouk v razmerah in ob posebnih ukrepih, ki nam jih kroji virus, ki je postal med nami že tako domač, da nas zlepa noče zapustiti.

Svečan sprejem prvošolcev bo ob 9.00 pred šolo.

Učenci od 2. do 9. razreda bodo začeli s poukom ob 8.00. Prvo uro pouka bodo učenci preživeli z razredniki, kjer bodo prejeli vse informacije o organizaciji šolskega dela. Od druge ure naprej bo pouk potekal po urniku in bo organiziran na enak način kot smo ga končali v minulem šolskem letu.
Urnik bodo učenci prejeli prvi šolski dan. Učenci naj prvi dan s seboj prinesejo peresnico, torbo za učbenike ter šolske copate.

Za vse učence bomo zagotovili malico, kosilo pa za učence, ki bodo ostali v podaljšanem bivanju. Organizirano bo podaljšano bivanje za učence od 2. do 5. razreda.
Avtobusi bodo vozili po običajnem voznem redu, objavljenem na šolski spletni strani. Prvi šolski dan odpelje šolski avtobus in šolski kombi v vse smeri ob 11.45, od srede naprej pa po voznem redu.

Dragi učenci, spoštovani starši, v novem šolskem letu vam želimo zdravja, medsebojnega zaupanja in optimizma. Le z razumevanjem situacije, ki je spremenila naše ustaljeno življenje pred epidemijo, in s spoštovanjem drug drugega bomo uspešno reševali težave in morebitna nesoglasja – vse v prid učenju, znanju in dobremu počutju v naši šoli.

Prosimo vas, da spremljate našo spletno stran in nadaljnja obvestila, ki jih boste prejeli po elektronski pošti.

Veselimo se ponovnega snidenja in vam želimo prijetna zadnja počitniška dneva.

 

Na svidenje v sredo, kolektiv OŠ Košana in ravnateljica Neva Brce

(Skupno 365 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost