Skoči na glavno vsebino

Športni in naravoslovni dan na Debelem Rtiču

V torek in sredo, 24. in 25. septembra 2013, so se učenci od 5. do 9. razreda v okviru športnega dne mudili na slovenski obali, natančneje na Debelemu Rtiču. Po prihodu so se razdelili v dve skupini. Ena skupina je odšla v notranji bazen, druga pa na sprehod po Debelem Rtiču.

Po zamenjavi so odšli na okusno kosilo. Sledil je zaslužen počitek ter odhod na plažo. Temperatura morja je bila še sprejemljiva, zato je večina učencev z veseljem zaplavala. Sledile so razne športne dejavnosti, in sicer odbojka na mivki, razne košarkaške igre ipd. Po večerji so se učenci udeležili gledališke predstave, kjer so spremljali 4 komične zgodbice. Takoj zatem je sledil še animiran film v veliki dvorani hotela Arija. Tako je prvi dan minil in učenci so se veseli in utrujeni odpravili v svoje sobe, kjer so pridno zaspali.

Zjutraj je učence do konca predramila jutranja telovadba. Po zajtrku so se ponovno razdelili v dve skupini. Starejši učenci so odšli v notranji bazen, mlajši učenci pa so se preizkušali v raznih besednih in drugih spretnostih z animatorkama Vesno in Urško. Sledila je zamenjava skupin. Vreme je bilo res naklonjeno, zato so po kosilu lahko ponovno odšli na plažo. Ponovno so lahko zaplavali v morju ali se udejstvovali v raznih športnih igrah. Prišla je ura odhoda in učenci so polni prijetnih vtisov težko zapustili Debeli Rtič. Srečno so prispeli domov, kjer so jih starši že nestrpno čakali.

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost