Skoči na glavno vsebino

Ponoven vstop v šolo

Spoštovani učenci, učenke in starši!

Po daljšem obdobju dela na daljavo boste v naslednjem tednu lahko računalnik pospravili, saj se po dolgih mesecih šolanja na daljavo vračamo nazaj v šolske klopi.

Devetošolci si lahko danes in jutri na informativnih dnevih naberete informacije za pravo odločitev o izbiri za nadaljevanje izobraževalne poti. 

V naslednjem tednu, 15. 2. 2021, se odpirajo šolska vrata za vse učence od 4. do 9. razreda. Da bo vračanje vseh nas v šolski prostor varno, se bomo morali držati določenih ukrepov, ki vam niso neznani, saj smo se z njimi srečali že v lanskem letu.

V šolo prihajajte le zdravi učenci in zaposleni brez znakov okužb. Učenci vstopajo v šolo po urniku prihoda, ob vstopu v šolo nosijo maske in si razkužijo roke. Staršem in ostalim obiskovalcem vstop v šolo ni dovoljen.

Pouk bo potekal po ustaljenem urniku, v matičnih razredih, skupine se med seboj ne bodo mešale, učenci v tako imenovanem mehurčku ne bodo nosili maske, ki bo pa obvezna izven matičnega razreda.

Zjutraj in po pouku bodo vožnje šolskega avtobusa organizirane po ustaljenem voznem redu, objavljenem na spletni strani šole – povezava.

Glede PREHRANE bomo upoštevali, da bo vaš otrok koristil vse obroke prehrane, na katere je bil naročen že pred zaprtjem šole. Če bo to drugače, razredničarko opomnite sami.

Spoštovani starši, prosimo vas, da tudi v zasebnem življenju upoštevate priporočila NIJZ, ki za čas trajanja epidemije odsvetuje druženje z drugimi osebami izven družine!

V želji, da bi ponovno snidenje potekalo prijetno in varno, vas lepo pozdravljamo!

 

Vodstvo šole

(Skupno 189 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost