Skoči na glavno vsebino

Prvošolci na Debelem Rtiču

Učenci bodo prispeli pred šolo danes, v sredo, 23. 9. 2020 okrog 15.00.

Prvošolci so se odpravili v šolo v naravi na Debeli Rtič.

Sporočajo, da so srečno prispeli in se počutijo dobro.

 


SREDA, 23. 9. 2020

Dež nam je zadnjo noč pel uspavanko, a zjutraj smo se zbudili v jutro brez dežja. Hura, čakal nas je še lov za zakladom z našo prijazno animatorko Polonco. Ker smo bili pri lovu zelo uspešni, smo dobili vsak svojo nagrado – majico. Starši, danes se dobimo pred šolo približno ob 15.00 uri. Do takrat pa na svidenje.


TOREK, 22. 9. 2020

Nov dan, nova doživetja. Zjutraj smo korajžno vstali in odšli novim dogodivščinam naproti. Igra, spoznavanje rastlin v okolici, izdelovanje bralnih trakov, pikapolonic, lesenih palčkov… Ja, dež nam je prekrižal načrte in nismo šli na morje. Smo pa šli v veveričji domek, kjer smo se igrali. Da ne pozabimo. Ker smo včeraj pridno sodelovali na pohodu, nam je animatorka  danes prinesla veliko presenečenje. Jutri pridemo pred šolo približno ob 15.00 uri.


PONEDELJEK, 21. 9. 2020

Ponedeljek, krasen dan poln doživetij. Imeli smo prijeten voden obisk med trtami do klifa, kjer smo videli svetilnik in ladje. Nato je sledilo kopanje in iskanje kamenčkov ter igranje na igralnih. Na kosilu in večerji pa so bili učenci res vljudni. Nič koliko besed prosim, hvala, dober dan so izrekli in učiteljica se je odločila, da dobijo prvo opisno oceno. Kam lepše!  Zvečer pa je sledilo še presenečenje. Poleg prebrane pravljice je za lahko noč igrala nežna glasba ob navitem kolovratu. In še na nekaj smo zelo ponosni. Pav nihče ni jokal.

(Skupno 672 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost