Skoči na glavno vsebino

Polfinale področnega tekmovanja v malem nogometu za starejše učence

?

V ponedeljek, 16. decembra, se je sedem učencev naše šole udeležilo polfinala področnega tekmovanja v malem nogometu v Ilirski Bistrici. Za šolo so nastopili: vratarja Urban Zadnik in Aljaž Debeljak, Rok Matko, Žan Matko, Blaž Sušelj, Ian Črlenec in Miha Morelj.

Učenci so prvo tekmo odigrali z domačo ekipo, osnovno šolo Antona Žnideršiča iz Ilirske Bistrice. Učenci so se dobro borili, imeli svoje priložnosti, vendar zadetka niso dosegli. Po veliki napaki obrambe so tudi prejeli zadetek in tekmo izgubili z rezultatom 1 : 0.

Takoj po prvi tekmi so igrali proti OŠ Antona Globočnika Postojna ter tekmo izgubili z izidom

6 : 1. Rezultat je sicer visok, a so kasnejši zmagovalci turnirja morali vložiti veliko truda, da so premagali naše borbene fante. Po podaji kapetana naše ekipe Mihe Morelja, je prvi zadetek na turnirju dosegel osmošolec Žan Matko.

Na zadnji tekmi proti OŠ iz Logatca so naši učenci pokazali najboljšo igro in prvi polčas vodili z rezultatom 2 : 1. Oba zadetka je dosegel Miha Morelj. Imeli so tudi zelo lepo priložnost za povišanje rezultata, vendar žoga ni hotela v mrežo. Zadnjih nekaj minut so učenci fizično utrujeni močno popustili in tekmo izgubili z rezultatom 4 : 2. Na koncu so zasedli četrto mesto in se žal niso uvrstili na finale področnega tekmovanja.

Vsi učenci so se borili po najboljših močeh, tako da gredo vsem učencem pohvale za borbeno igro.

učitelj Matjaž Kešanski

(Skupno 389 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost