Skoči na glavno vsebino

Občinsko tekmovanje v malem nogometu

?

V petek, 6. decembra 2019, so nekateri učenci naše šole odigrali tekmo v malem nogometu v Pivki. Tekma je štela za občinsko tekmovanje v malem nogometu, zmagovalec se uvrsti naprej na polfinale področnega tekmovanja.

Naši učenci so tekmo zelo dobro začeli, saj je učenec Ian Č. že dokaj hitro, z močnim, natančnim strelom povedel našo šolo v vodstvo. Pred koncem prvega polčasa so učenci po lepi akciji še drugič premagali OŠ Pivka. Zadetek je dosegel osmošolec Miha M. V drugem polčasu so učenci uspeli še tretjič zadeti gol nasprotnika. Gol je po lepi akciji dosegel učenec Žan M. Ko so naši učenci pomislili, da so že zmagali, se je začela tekma zapletati. Tako so Pivčani relativno hitro prišli do izenačenja. Imeli so tudi nekaj priložnosti za dosego še kakšnega zadetka, a so se naši učenci dovolj hitro zbrali in z drugim golom Mihe M. še četrtič premagali gol nasprotnika in se veselili zmage na občinskem tekmovanju v nogometu za starejše učence.

Našo šolo so zastopali naslednji učenci: Urban Zadnik (vratar), Miha Morelj, Ian Črlenec, Gašper Zucconi, Žan Matko in Rok Matko.

Vsem učencem čestitamo za zmago.

učitelj Matjaž Kešanski

 

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost